Kabayan ka Amerika – Bodor Sunda

Humor Cerita Lucu SuprianiCom

D

ina hiji poe, Kabayan diajak ku si Abah jeung kulawargana jalan-jalan ka Amerika. Geus nepi di Amerika, maranehna abus kahiji museum.
Kabayan ningal Mumi mesir kuno, pas dihandapeun peti batuna aya tulisan 1227BC. Sabab teu ngarti maksudna naon? si Kabayan teh naros ka si Abah.

Kabayan: “Abah,,, aya angka dina batu nu ieu?”

Abah: “Angka naon Kabayan?”

Kabayan: “Teuing da teu ngarti Kabayan mah.”

Abah: “Sabaraha angkana?”

Kabayan: “Tah angka na teh hiji dua dua tujuh be ce, kadieu abah na sok tingal.”

Si Abah nyampeurkeun si Kabayan sabari panasaran. Geus nepi jeung ningal ka eta tulisan seg we si Abah nyarios

“Ah,,, sia mah dasar budak kampung, katingali kurang gaulna, teu boga kanyaho… Eta teh Pin BB na Piraun..!”

About the Author

Komentar

  1. Ping-balik: Slimming Hot Pants
  2. Ping-balik: IPL Opening Ceremony
  3. Another terrific website gone through by way of my freakin outstanding mind! I might certainly not be capable to maintain any kind of data with regard to a while after getting all of this in. Thanks you once more with respect to the exceptional subject matter and info, this is going to not be with respect to obtained

  4. Le panais, c’est excellent! et il pousse fort bien par chez nous. Il fait partie des vieux légumes que j’ai introduits dernièrement dans le jardin, avec les rutabaga et les topinambours. Que du bonheur.Ah oui, pour le stoemp, n’hésitez pas à le « graisser » de petits lardons et leurs jus de cuisson.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *