Tag: 14 April

Kabayan ka Amerika – Bodor Sunda

D ina hiji poe, Kabayan diajak ku si Abah jeung kulawargana jalan-jalan ka Amerika. Geus nepi di Amerika, maranehna abus kahiji museum. Kabayan ningal Mumi mesir kuno, pas dihandapeun peti batuna aya tulisan 1227BC. Sabab teu ngarti maksudna naon? si Kabayan teh naros ka si Abah. Share Artikel : FacebookTwitterGoogle+LinkedIn